Yleisöristeilyt

Yleisöristeilyt

Yleisöristeilyjä tehdään Reposaarelle sekä Kallon saarelle ja Ulvilaan heinä- ja elokuussa keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin ms Charlotalla. Lähtö ja paluu ovat Porin Etelärannassa.

Reposaaren risteilyillä ei ole ruokailua laivalla vaan syömässä voi käydä Reposaaren tasokkaissa ravintoloissa. Laiva pysähtyy Reposaarella sekä Merimestan että Reposaaren keskustan ravintoloiden läheisyyteen.            M/s Charlotalla on kahvio A-oikeuksin.                                                                      Kallon ja Ulvilan risteilyhintaan sisältyy myös maukas kermainen savulohikeitto saaristolaisleivän kera. Ruoka valmistetaan gluteenittomana ja laktoosittomana.

Lippuja voi ostaa verkkokaupastamme. Tarvitsette pankkitunnukset ja saatte tulostettavan lipun sähköpostiinne. Voitte näyttää lippunne laivalle tullessanne myös puhelimestanne tai tabletistanne.                                           

Hankkimalla lippusi ajoissa varmistat paikkasi risteilyllä.
Lippuja (jos on jäljellä) voi ostaa myös laivalta puoli tuntia ennen risteilyä.        Laivalla voitte maksaa käteisellä tai pankki/luottokorteilla.                Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia

Lastenvaunut ja polkupyörät mahtuvat yleensä mukaan kuljetettaviksi.
Pienet ja kiltit sylikoirat ovat kytkettyinä sallittuja ulkotiloissa.

Pori – Reposaari – Pori, 6 tuntia, klo 12-18

Hinta: 32,00 €, lapset 6-15 v. – 12,00 € (alle 6 v. veloituksetta)    

Pysähdys Reposaarella noin klo 14.10 – 15.40, pysähdyspaikkoina Merimestan laituri ja Reposaaren satamapuistossa rantakioskin takana. Paluu Porin Etelärantaan n. klo 18.00.

Vaikka olisi pilvistä ja sateista, niin todennäköisesti Reposaarella paistaa aurinko. Tämä ei ole vain markkinointia, vaan tosiasia.

Aluksemme ulkotilat ovat suurelta osin katettuja ja sisätilat ovat hyvin lämpimät ja viihtyisät joten sadeilma ei ole este viihtyvyydelle.

Pori – Ulvila – Pori, 4 tuntia, klo 16-20.00. UUTTA! Risteilyhinta sisältää ruokailun laivalla matkan aikana.

Hinta: 40,00 €, lapset 6-15 v. – 20,00 € (alle 6v. veloituksetta)

Pysähdys Ulvilan Naparannassa klo 17.30-18.30, ja paluu Porin Etelärantaan klo 20.00. Naparannassa on kahvi/baarikioski.                                                        Risteilyhinta sisältää maukkaan kermaisen savulohikeiton saaristolaisleivän kera. Ruoka valmistetaan gluteenittomana ja laktoosittomana.

Yksisuuntainen matka (meno tai paluu)

Pori-Reposaari  – 31 €
Reposaari-Pori – 25 €
Pori-Ulvila – 25 €
Ulvila-Pori – 20 €

Yksisuuntaisen matkan voi maksaa vain laivalle saavuttaessa.
Ilmoita laivalle saapuessasi, että haluat yksisuuntaisen matkan.

Lyhyet jokiristeilyt (, klikkaa yläpalkista ”Lipunmyynti”)

Lyhyitä jokiristeilyjä teemme eri tapahtumien yhteydessä, pääasiassa juhannuksena, jazzaikana ja Venetsialaisissa elokuun lopussa.

Juhannusaattoristeily pe 24.6.2022 klo 19.00 – 21.00
Hinta 24€/aikuiset, lapset 6-15v 10€ 
Kahden tunnin pituinen risteily  juhannusaaton rantaelämää katsellen.
Lähtöaika klo 19.00. Laivan ovet avataan klo 18.15.

Venetsialaisristeily LA 27.8.2022
Hinta 24€/hlö
Kahden tunnin pituinen risteily Porin keskustan tuntumassa jokirantoja ihaillen
Lähtö klo 20.00
Laivan ovet avautuvat klo 19.15